Evaluare
Joi, 06 iunie 2013, 19.00
ARTIST TALK 
Cameron H. Rowland (US) 

Prin vizionare, indivizii participă și își formează realitatea socială. Noțiunea predominantă că aceasta este o poziție pasivă, exclude posibilitatea unor mai multe modele premeditate de recunoaștere. Nu intenționez să distrug distincția dintre producător și spectator, ci să afirm rolul esențial al spectatorului în definirea experienței contemporane. Cameron Rowland va discuta despre imagine, vizionare și recunoaștere referindu-se la activitatea sa artistică recentă. 

Cameron H. Rowland a absolvit Studio Arts la Universitatea Wesleyan. În prezent este artist în rezidență în programul sprijinit de Art In General, New York și PAVILION, București. A avut de curând expoziții personale la Wilfred Yang în Los Angeles, California și la Appendix Space în Portland, Oregon și a participat la expoziții colective la Galerie der HFBK în Hamburg, Germania și Weingrüll în Karlsruhe, Germania. El este co-editorul seriei de cărți “The New Document”. Cameron trăiește și lucrează în New York. 
Imagine: Cameron Rowland, Community Development Corporations, Inkjet print, 31.5 x 24.25 in, 2013. Courtesy of the artist

May 31, 2013 | Filed under arhiva_evenimente.